Блог / статті
Новини, спеціальні пропозиції, єсе, мотивуючі статті
Ivan10

Що Роблять Гейтс, Бренсон, Цукерберг і Ще 14 Успішних Підприємців Вранці, Щоб Кожен День Був Продуктивним

Мислення
У той час, коли більшість небагатих людей по 5 разів переставляють будильник, щоб поспати ще півгодинки, ранок мільярдерів починається з афірмацій, поліпшення здоров'я, саморозвитку та побудови кар'єри.

Джек Ма — засновник Alibaba Group

«Я завжди кажу собі, що ми народилися не для роботи, а щоб насолоджуватися життям. Ми тут, щоб допомагати одне одному, а не працювати. Якщо ти проводиш усе життя працюючи, ти пошкодуєш про це».

Це основа стилю життя Джека Ма. Тому він встає рано, близько 6-ї години ранку, і проводить кожну секунду, насолоджуючись нею. Він працює 1,5 години, а решту часу проводить зі своєю сім'єю.

Тім Кук — СЕО Apple

Тім Кук відправляє електронну пошту співробітникам о 4.30 ранку. О 5 ранку він уже в спортзалі. При цьому він працює допізна і пишається тим, що він першим з'являється в офісі й останнім іде додому.

Джефф Безос — СЕО Amazon

Його глибокий фокус на сервісі для користувачів став легендою. При цьому він зовсім не трудоголік. СЕО Amazon завжди добре висипається вночі, навіть якщо дедлайни горять. У нього немає певного часу пробудження, але це завжди відбувається до 9 ранку. При цьому він лягає теж рано.

Білл Гейтс — співзасновник Microsoft

Ранок Білла Гейтса починається з фізичних вправ. Годину на день він бігає на біговій доріжці та робить кардіо за відео-інструкцією або з тренером.

Марк Цукерберг — Співзасновник і СЕО Facebook

Ранок Цукерберга починається о 6 ранку. Він збирається і йде прямо в офіс. Раніше Марк дуже мало спав. Міг спілкуватися з програмістами до 6 ранку. Але з появою сім'ї він став йти додому раніше.

Джек Дорсі — співзасновник Twitter

Джек Дорсі починає день о 5.30 ранку. Він медитує, а потім виходить на пробіжку в 5 миль.

Річард Бренсон — засновник Virgin Group

Річард Бренсон одразу після пробудження робить заплив в океані на узбережжі його особистого острова Неккер. Після цього він грає в теніс і з'їдає корисний для здоров'я сніданок.

Воррен Баффет — СЕО Berkshire Hathaway

Ранок мільярдера та інвестора Воррена Баффета починається о 6.45 ранку. Одразу після пробудження він читає 6 газет. Однак, у нього немає фіксованого графіка. 80% свого часу Баффет проводить читаючи.

Говард Шульц — СЕО Starbucks

Він починає день із тренування. Найчастіше це їзда на мотоциклі з його дружиною. Але завжди приходить в офіс о 6-й ранку.

Боб Ігер — СЕО Disney

Він прокидається о 4.30. Він використовує цей тихий час, щоб почитати газети, зробити зарядку, послухати музику, переглянути електронну пошту.

Опра Вінфрі — актриса, ведуча, медіамагнат

День Опри починається з 20-хвилинної медитації. Вона допомагає їй навести лад у голові. Після цього вона займається в спортзалі.

Індра Нурі — голова ради директорів та CEO PepsiCo

Індра прокидається о 4 ранку. Уже о 7 ранку вона приїжджає в офіс, щоб контролювати бізнес-процеси компанії.

Тім Ферріс — американський інвестор, письменник, автор бестселера «4-годинний робочий тиждень»

Одразу після пробудження Тім застеляє ліжко. Починаючи день із цієї невеликої правильної дії, він відчуває гордість. Потім він медитує 20 хвилин і робить легкі фізичні вправи. Після цього Тім п'є чай.

Барак Обама — 44 президент США

Барак прокидається о 5 ранку і насамперед робить фізичні вправи. Потім він п'є зелений чай, читає New York Times і дивиться новини спорту на каналі ESPN.

Тоні Роббінс — американський письменник, підприємець, оратор-мотиватор

«Якщо в тебе немає 10 хвилин, щоб попрацювати над собою щоранку, у тебе немає життя».

Вранці Тоні дотримується 3 ритуалів:

  • Виконує 3 підходи дихальної гімнастики за методом Капалбхаті Пранаями;
  • Дякує за все, що в нього є, заплющивши очі, повільно вдихаючи і видихаючи;
  • Просить допомоги, сили і чіткого напрямку руху на цей день.

Тім Армстронг — президент AOL

Тім встає о 5 ранку. До 7-ї години він займається спортом і читає книжки — це дає йому мотивацію для роботи та нові ідеї. Після цього Тім працює з поштою.

Іван Зимбицький — засновник і СЕО першого онлайн-маркетплейсу крафтового м'яса «Стейки Карпат» та IT-проекту з інтеграції персоналу Sintegrum

Зазвичай о 6 ранку Іван уже на ногах. У перші 30 хвилин після сну він займається тим, що пробуджує мозок, дає нові ідеї. Він слухає афірмації обов'язково, читає книжки.

P.S. Афірмації — це позитивні твердження, які швидко фокусують на діях, дають заряд мотивації та пробуджують мозок для перемог. Цукерберг, Гейтс та інші успішні підприємці слухають їх щодня.

Якщо ти теж хочеш спробувати цей метод — можеш зараз завантажити афірмації, які Іван Зимбицький використовує щодня.

Ми записали їх для тебе і ненадовго виклали у відкритому доступі безкоштовно: Скачати афірмації просто зараз