Блог / статті
Новини, спеціальні пропозиції, єсе, мотивуючі статті
Ivan10

Як знайти свою місію в житті? (мій кейс)

В четвер я проводив відкритий вебінар «Зона 10Х» (хоча потрібно було його назвати «10Х легше ніж 2Х»).

На вебінарі я презентував нову концепцію, що коли ти ставиш ціль 10Х все стає парадоксально простіше і легше.
Парадоксально тому, що майже нічого не працює для цілі 10Х і доводиться йти в глибину та шукати які саме ваші дії найбільш впливові та результативні.

Тоді, як ціль 2Х дає багато можливостей це зробити, що означає можна нічого особливо не змінювати.

Ціль 2Х це важче ніж 10Х, бо можна робити багато чого непотрібного та досягти ціль. Метод 10Х відразу все спрощує та слугує фільтром який очищає від непотрібного. Хоча це звучить досить складно, насправді на вебінарі я це дуже просто та логічно це пояснив.

Хоча в мене зараз 3 напрямки бізнесу – моє життя дуже просте

Бо я відпустив 80% дій, які не приведуть мене до 10Х та роблю тільки те, що проведе до 10Х. А це всього 3 типи дій. Я видалив більшість активностей, які робив раніше. Максимально спростив бізнес моделі. В мене дуже багато часу, що просто думати, читати, креативити.

Вебінар «10Х легше ніж 2Х» став можливий через спрощення мого життя. Я його довго готував та він вийшов дуже трансформаційним. Я пішов не в ширину, а глибину.

Завдячуючи цьому вебінару я зрозумів свою місію. Це стати першим експертом по експоненціальному росту. Саме так я зараз визначив свою експертність.

По суті цей веб це старт мого нового напрямку. Що є психологія та стратегії експоненціального росту. Не лінійного росту 2х де переважає брутальна сила. А ріст за рахунок креативності та інтелекту.

Найбільш обмежений ресурс людини це її увага, а не час. Якість та глибина нашої уваги визначають якість часу. Тому так важливо зрозуміти свій наступний 10х проект та можливість. Це завжди про якість, а не кількість (груба сила).

Стрибки 10х це про якісний перехід та знищення складності в житті.

Тоді як 2х це фокус на кількості. 2х метод грубої сили. Тупо робити більше того самого. Нетворчий, лінійний та навіть потворний процес.

Я впевнений, що це не просто тема, це новий тренд в розвитку, який через 3-5 років стане мейнстрімом.

Скористайся можливістю дізнатися першим про величезні переваги експоненціального розвитку «10Х простіше ніж 2х».

Якщо ви хочете заробити 10 мільйонів доларів, замість того, що вирішити 100 задач по 100 000 доларів, набагато простіше спробувати вирішити одну проблему на 30 мільйонів доларів.

Раніше коли мене запитували, а ти хто? Чим займаєшся?

Я не знав, що відповісти. Бо з одного боку я підприємець який створив з нуля 4 успішних бізнеси. З іншого я навчаю бізнесу вже багато років та маю в цьому сильну компетенцію. Також я інтернет маркетолог та експерт в систематизації (а ще масштабуванні) бізнесу.

Звісно, що це багато та ні про що одне конкретне.

Завдячуючи тому, що я пішов в глибину я знайшов спільне у всього цьому. Я зрозумів, що я експерт з експоненціального росту та експоненціальній психології.

Це ривок в ясності 10Х прийшов завдяки цьому вебінару, який по суті відкриває не тільки нову сторінку в моїй кар'єрі. Це новий напрям науки. Подивись уважно весь вебінар, щоб зрозуміти неймовірну силу та простоту експоненціального росту.