Блог / статті
Новини, спеціальні пропозиції, єсе, мотивуючі статті
Ivan10

Марина Залезинська, м.Київ: Той День, Коли Іван Приїхав до Нас у Школу, Був Одним із Найбільш Трансформуючих у Моєму Житті

Кейси
Це було близько 2-х років тому. Іван проводив невеличкий майстер-клас для учнів школи у своєму рідному місті Овруч. Зібралася чимала аудиторія для такого містечка.

Зустріч пройшла успішно, усі охочі поспілкувалися з Іваном. І на цьому, здавалося б, історія ця й закінчилася. Однак усе зовсім не так...

Через майже 2 роки після зустрічі з Іваном, одна з присутніх того дня надіслала Івану неймовірно надихаюче повідомлення.

«Той день, коли Ви приїхали до нас у школу, був одним із найбільш трансформувальних у моєму житті.»

Як просто розрив рамок у голові про гроші, багатство, навчання, розвиток. Тоді Іван ще запитав, що таке намір, а не мрія.

Я до цього дня читала книжки про особистий розвиток, з продажу, але ніщо не замінить особистого спілкування Це неймовірно...

Мене зачепило те, що Ви, Іване, гармонійно розвиваєтеся, розповідали про сім'ю, про духовний розвиток, здоров'я. Неймовірна простота у спілкуванні, ніхто з присутніх не почувався нижчим за вас.
Від Вас виходила відкритість, щирість. Коли я і ще кілька людей залишилися в класі, ми ставили Вам запитання. Ви з радістю на них відповіли. Від Вас прозвучала неймовірно важлива для мене, та й для нас усіх фраза...

Ви сказали, що вірите в нас, Ви дивилися прямо в очі і сказали мені: «Так, у тебе все вийде, я вірю в тебе, ти розумничка, ставиш такі запитання...»

Мені здається, саме тоді я дуже відчула вашу енергію, невідома раніше мені енергія пронизала мене. Прокинулося бажання змінювати життя, діяти, застосовувати всі отримані знання.

Після зустрічі я прочитала вашу книжку, дивилася відео. Прочитала й інші книжки, які Ви радили.
Коли усвідомлюєш, що Ви так само, як і я, сиділи колись у цьому класі, у цій маленькій школі, і у вас усе вийшло, значить і я зможу! Ви багато працювали, розвивалися.

Це більше ніж будь-яка мотивація, це живий приклад.

Зараз у моєму житті відбуваються неймовірні речі. Усе те, чого я щиро бажала, які цілі собі ставила, вони збуваються просто неймовірно швидко.

З кожним днем я дедалі більше усвідомлюю, що в нас закладений просто найпотужніший потенціал, сила, можливості. Головне відкритися і довіритися світу — і все стає можливим, просто все. Тим більше коли знаходиш своє призначення.
Насправді в мене сталося шалено багато усвідомлень. Я дуже рада, що можу поділитися ними з Вами, що Ви відкриті до спілкування... Знала, що одного разу подякую Вам за те, що Ви є, Іване.

Справді, дякую!