Блог / статті
Новини, спеціальні пропозиції, єсе, мотивуючі статті
Ivan10

100 Уроків від Тоні Робінса (Частина 2 із 3)

Мислення
Якщо ти не читав першу частину вона тут. Переходимо до частини 2. Я знаю, що з першого разу ці речі сдаються простими, може навіть банальними.

Типу так Іван я це чув раніше, гарні фрази…, проте якщо ти дійсно візьмеш кожен «нагет» та копнеш, почнеш це дійсно усвідомлювати твоє життя зміниться радикально в кращу сторону.

29. Звинувачуючи інших нічого не змінить. Зосередьтеся на тому, куди ти хочеш потрапити. Живи з прекрасного стану.

Насправді всі тренінги Тоні більше всього про стан.Він каже, що щоб змінити щось треба змінити стан, історію (глибинну систему переконань) та стратегії. Приблизно так само я розказую мою систему «Чек-лист Мільйонера»

30. Найбільш успішні як правило ті хто свого часу більше інших отримав по обличчю.

31. Рішення, які ви приймаєте, контролюють ваше життя. Ви постійно приймаєте 3 рішення:
  • На чому фокусуєте увагу в цей момент часу?
  • Як ваша фізіологія. Ваше дихання глибоке чи поверхневе? Ви дивитеся вниз чи вгору? Якщо ви хочете почуватися добре, глибоко вдихніть, встаньте та подивіться вгору. Коли людям погано, вони дихають поверхнево і дивляться вниз.
  • Яку мову ви використовуєте для спілкування з іншими і, що важливіше, із собою? Мова жертви чи надихаюча мова? Які питання ви задаєте?
32. Зосередженість дорівнює почуттям. Це якість вашого життя. Як ви себе відчуваєте.

На чому б ви не зосередилися, ви відчуєте. Ми реагуємо на те, на чому зосереджені. Наприклад, якщо ви візуалізуєте, як кусаєте лимон, ваше тіло негайно відреагує.
33. Щастя полягає в зростанні/прогресі, навчанні та віддачі.

34. Цінуйте та зосереджуйтесь на тому, що є прекрасним зараз, і ви можете контролювати життя в майбутньому. (Appreciate and focus on what is great now and you can control life in the future.)

35. Твоє тіло — твій храм, дбай про нього!

36. Ти не можеш керувати бізнесом, якщо не виміряєш його. Треба все відцифрувати.

37. Лідерство: головне – контролювати своє життя. Лідерство — це здатність впливати (емоції, дії). Вплив – це справді важлива навичка. По-перше, навчіться впливати на себе. Якщо ви хочете вплинути на іншого, ви повинні знати, що вже впливає на нього:

  • Перший спосіб вплинути — зрозуміти стан, у якому перебуває інша людина.
  • Другий шлях — це знати їхній план життя. Які їхні переконання? Чи можете ви змінити ці переконання? Якщо так, ви можете зробити прорив на все життя!
38. Емоція — це рух і те, на чому ми зосереджуємося. (Emotion is motion and whatever we are focusing on.)

39. Стрес — це слово яким «досягатори» (категорія людей) замінили поняття страх. Ідіть шляхом, який викликає найбільше стресу, і ви завжди знайдете свої найбільші страхи. Страх бути недостатнім або страх «мене не люблять». Знайдіть його, прорвіться, змінивши обмежувальні переконання, і перейдіть на наступний рівень!

40. Що робити, якщо вам не потрібен привід, щоб почуватися добре?

41. Більшість людей почуваються погано без причини. Так чому б вам не почуватися добре без причини :-)

42. Шлях із найменшим опором не є шляхом, який змушує нас рости. Зростання — це те, що робить нас щасливими. Кинь виклик і долай опір, щоб розвиватися.

43. Більшість успішних людей залишаються голодними до змін, для допомоги, для зростання, для внеску та жертв. Успішні люди роблять більше для інших, ніж для себе.

44. Прогрес — є причиною чому ми почуваємося живими та задоволеними!

45. Вчіться на досвіді людей, які знаходяться там, де ви хочете бути в житті. Вивчіть і змоделюйте його. Дізнайтеся, у чому їх формула успіху. Які їхні переконання? Скопіюйте переконання.

46. Дві навички, які потрібно опанувати в житті:

  • навчитися досягати (science of achievement).
  • оволодійте мистецтвом задоволення (art of fulfillment) (в 10 разів важливіше, ніж перше)

47. Три сили для створення/досягнення:
  • там, де ви зосереджується, тече енергія. Створіть ясність і відданість своїм цілям.
  • велика кількість дії та ефективна реалізація. Змінюйтеся, поки не дійдете туди. Ви знайдете шлях!
  • називайте це удачею, благодаттю або богом. Що б це не було, відчуйте як вища сила вас направляє в житті.

48. Щоб опанувати мистецтво отримувати задоволення потрібно вміти вчитися та змінювати своє мислення. Це важче зробити ніж здається.

49. Чим більше ми досягаємо в житті, тим більше можливостей ми бачимо.

50. Найкращі підприємці та спортсмени мають абсолютну впевненість без жодної довбаної причини.

51. Життя відбувається для вас, а не на вас. Це подарунок. Ваша найбільша проблема - це ваш найбільший подарунок.

52. Життя занадто коротке, щоб страждати. Практикуйте вдячність. Покладіть руки на серце і дихайте в такт. Через 1 хвилину ви відчуєте себе набагато краще.

53. Увійди в голову, і ти мертвий. Рухайте тілом. Рух = Емоція.

54. Якість життя залежить від смислів якими ми сприймаємо світ. Значення вашої фізіології, фокусу та мови. Правила, які ви встановлюєте для цього, мають значення. Наприклад, відчуваючи «збудження» або «депресивний стан», ви маєте іншу фізіологію, фокус і мову (також у собі). Це стратегія.

55. Як швидко ти можеш змінити свій емоційний стан? За мить! Хвилинний стрибок на батуті або скакалці може негайно привести вас у кращий і позитивний стан.

56. Зосередьтеся на тому, чого ви хочете, а не на тому, чого боїтеся.

57. Які правила змушують вас відчувати розчарування, ігнорування, страх або стрес? Зміна правил змінить ваші емоції. Візьмемо, наприклад, хаос. Це тригер для стресу чи ви можете подумати: «Це очікувано. Давайте організуємо і зробимо це».

58. Стратегії схожі на рецепти. Змоделюйте/копіюйте стратегії людей які там, де ти хочеш бути.

Які інгредієнти вони використовують, коли роблять те, що ви хочете зробити: у всіх нас є 5 почуттів. Візуальний. Слуховий. Кінестетичний. Нюховий. Смакові. Що вони кажуть? відчуваєш? Побачити? Чуєш? смак? У що вони вірять? Які питання вони собі задають?

59. Чому ми робимо те, що робимо? Відповідь полягає в тому, щоб задовольнити 6 людських потреб, які ми всі

  1. Впевненість
  2. Невизначеність/різноманітність
  3. Значимість
  4. Зв'язок/любов
  5. Зростання
  6. Внесок.

Потреби духу — це зростання та внесок. Коли ти фокусуєшься на потребах душі (потреба 5 та 6) ти відчуваєш наповнення та задоволення.
Хочете дізнаєтеся, як помножити результати (доходи), і перестати накопичувати обмежувальні виправдання, страхи і переконання?

Тоді приходьте на вебінар «Чек-лист Мільйонера». >>> Взяти участь