Блог / статті
Новини, спеціальні пропозиції, єсе, мотивуючі статті
Ivan10

100 Уроків від Тоні Робінса (частина 1 із 3)

В 2019 році в Лондоні я відвідав тренінг Тоні Робінса (Unleash The Power Within або Розкрий свою внутрішню силу). Я вірю, що цей тренінг більше всього мене підготував до випробувань які відбулись та проходять зараз.

Я проходив через серйозну довгу хворобу, зміна двух бізнесів, запуски нових проектів, втрату великих інвестицій, пандемію, війна…
У цьому блозі я хочу поділитися з вами 100 уроками, порадами, фішками та стратегіями цих чотирьох днів інтенсивного навчання.

Насолоджуйтеся, вчіться та передавайте їх далі, ділячись або мітками людей у коментарях. Дайте мені знати, який урок вам сподобався найбільше!

1. Життя — це не про те, що ти отримуєш, це про те, ким ти стаєш.
2. Люди, з якими ти проводиш найбільше часу, визначають, ким ти станеш.
3. Успіх без наповнення радістю — одна з найбільших невдач.
4. Що насправді заважає людям отримати те, чого вони хочуть? Це страх. Страх не бути достатньо хорошим або страх не бути коханим.
5. Страх має свою мету. Щоб підготувати себе. Це заклик, щоб зібратися та діяти у ситуаціях, коли це потрібно.
6. Танцюй зі своїми страхами, замість того, щоб боротися або ігнорувати їх. Вони будуть з тобою все життя.
7. Найважливіше у житті — це твоя енергія. Без енергії ти не можеш нічого зробити!
8. Твій рівень енергії впливає на твої рішення.
9. Крім їжі, твоя енергія походить від того, як ти використовуєш свою фізіологію (тіло), фокус та мову.
10. Припущення та очікування — матері всіх осічок!
В цей четвер о 20-00 по Києву

Бажаєте трансформувати стан з апатії, безсилля на драйв? Хочете почувати себе сильним та зарядженим?

Відвідайте мій безкоштовний вебінар «Твоя Рушійна Сила»безкоштовний вебінар «Твоя Рушійна Сила» та дізнаєтесь секрети, як 100% подолати апатію, тривогу, самосаботаж та робити більше дій, які приносять гроші
11. Це не твої обставини контролюють твоє життя. Це твої рішення.
12. Якість твоїх запитань визначає якість твоїх відповідей. Задавай конкретні запитання. Погані запитання дають погані відповіді!
13. Наприклад, як я можу схуднути і насолоджуватися процесом? Як я можу зробити сьогодні одним з найкращих днів в моєму житті? Продовжуй задавати собі запитання. Ти знайдеш шлях!
14. Щоб життя покращилось, ти маєш стати кращим.
15. Добре — ворог відмінного! Завжди прагни додаткових 2 міліметрів, щоб зробити життя видатним!
16. Більшість людей переоцінюють те, що вони можуть зробити за рік, і недооцінюють те, що вони можуть зробити за 10 років.
17. Покращуйте крок за кроком у кожній сфері свого життя. Знай ефект навчання!
18. Колесо життя. Як ти оцінюєш себе за шкалою від 0 до 10 у таких аспектах, як інтимні стосунки? Здоров'я та енергія? Друзі та родина? Тайм менеджмент? Фінанси? Кар'єра? Особистісний Розвиток?
19. У якій сфері ти оцінив себе найвище? Скільки часу ти вивчаєш цю сферу? Скільки часу ти проводиш у цій галузі? Як ти досяг таких успіхів у цьому?
20. Подивись на ту частину життя, де ти оцінив себе найнижче. Скільки часу ти вивчаєш цю сферу? Скільки часу ти проводиш у ній? Це просто. Ти маєш стати учнем цієї області життя, щоб досягти в ній крутого результати. Починай вивчати!
У моєму житті було два періоди глибокої депресії. Ані таблетки, ані психологи не допомогли.

Мої дослідження у сфері особистісного росту, фізіології та біохімії тіла дало результати! ЦІ СЕКРЕТИ ДОПОМОГЛИ МЕНІ ТА БАГАТЬОМ ІНШИМ ЗБЕРІГАТИ РЕСУРСНИЙ СТАН ТА ДІЯТИ ЕФЕКТИВНО.

Я не тільки вийшов зі стану апатії у стан драйву, але й розробив систему, яка допомагає зберігати ресурсний стан навіть у кризові часи.Зараз, навіть під час війни, я рідко відчуваю безсилля.

Я розробляю нові проекти та розвиваю бізнес, відчуваючи себе сильним та зарядженим.Приходь на вебінар, і ти дізнаєшся, як це зробити, забравши собі мою систему.
21. Ти відповідальний за те, як ти себе почуваєш, незалежно від того, що відбувається. Навіть якщо життя стає дуже важким.
22. Життя — це не про мене, це про НАС. Зосередься на служінні. Внесок. Секрет життя — у даруванні.
23. Перш ніж робити внесок у життя інших, попіклуйся про себе та свою енергію.
24. Звинувачувати інших у своїх проблемах нічого не змінить. Зосередься на тому, куди ти хочеш прийти. Живи в сильному прекрасному стані.
25. Найбільші досягнення приходять до тих, хто пережив найсильніше невдачі.
26. Це рішення, які ти приймаєш, контролюють твоє життя. Існують 3 рішення, які ти приймаєш постійно:
  • Які питання ти ставиш собі, щоб зосередитися?
  • б. Яка твоя фізіологія. Глибоке чи поверхневе твоє дихання? Ти дивишся вниз чи вгору? Якщо хочеш почуватися добре, дихай глибоко, стій прямо і дивись вгору. Коли люди почуваються погано, вони дихають поверхнево і дивляться вниз.
  • Яку мову ти використовуєш для спілкування з іншими і, що важливіше, з собою? Бідна мова чи натхненна мова? Які питання ти ставиш?

27. Фокус дорівнює почуттям. Це якість твого життя. Як ти почуваєшся. На що ти фокусуєшся, те ти й відчуваєш. Ми реагуємо на те, на що зосереджені. Наприклад, якщо ти уявиш собі, що кусаєш лимон, твоє тіло відреагує негайно.
28. Щастя полягає в зростанні/прогресі, навчанні та даруванні.
P.S. По цим матеріалам і не тільки я буду проводити глибокий вебінар «Твоя Рушійна Сила» вже на цьому тижні. Записуйся та приходь, що бути завжди на драйві.

Далі буде,